Allround-maskinen som klarar det mesta. Ute efter en hårtrimmer för alla situationer till ett vettigt pris? Då är Philips HC7460 för dig.

Vet redan vad du vill ha? Klicka här för att köpa från Teknikmagasinet nu!

Precis som en bra allround maskin inom vilken bransch som helst är denna hårtrimmer rätt bra på allt och mycket flexibel.

Philips HC7460 – Den snabba hårklipparen

Philips HC7460 klipper mycket snabbt med dual cut teknikTack vare den nya tekniken DualCut kan denna hårtrimmer klippa dubbelt så snabbt som Philips vanliga modeller.

De dubbelvässade skärbladen i rostfritt stål vässar sig själv under användning, och ger en skärpa som varar. Snabb, effektiv och håller länge är bra ord för en hårtrimmer och passar bra in på Philips HC7460.

 

Klippa i massor av olika längder? Välj klipplängd med ett klick

Ändra klipplängd enkeltInga problem. Philips HC7460 har 60 olika klipplängder med en steglängd på 0.2mm. Philips har på ett smart sätt gjort att även längd-kammen drivs av motorn, vilket gör att du på ett enkelt sätt ställer inom din önskade klipplängd.

Hårklipparen har även en minnesfunktion så när du startar hårtrimmern kommer klipplängden du hade inställt på senast även vara inställd nu.

 

Längdkammar som är enkla att bytaKlipplängderna är indelade på tre stycken medföljande längd-kammar. Vill du klippa så kort som 0.5mm klipper du utan kam. Efter det använder du kammarna som är uppdelade på följande vis:

  • Kam 1: 1-7 mm
  • Kam 2: 7-24 mm
  • Kam 3: 24-42 mm

Klipp länge utan avbrott

Hårklipparen är utrustad med ett kraftfullt litiumjonbatteri som ger upp till 2 timmars användning. Laddar upp fullt på 1 timme. Skulle du ta slut på batteriet under användning kopplar du bara in den i väggen och fortsätter köra.

Underhållsfri

Behöver inte smörjas in med olja och klippenheten är löstagbar. Tyvärr är hårtrimmern inte vattentät vilket vi tycker är en nackdel. Men den är enkel att rengöra ändå.

Slutsats

Mycket bra allround-maskin som klarar alla situationer bra. Perfekt för familjer och liknande där olika användningsområden och många olika önskemål kan förekomma.

Klicka här för att köpa Philips HC7460 från Teknikmagasinet nu!

Vill du har en mer specialiserad maskin? Här läser om du om alla våra hårklippare.