Panasonic ER 1611 – Den Bästa Hårtrimmern

När bara det bästa är bra nog. Panasonic ER 1611 används av frisörer världen över och är den mest populära hårtrimmern bland frisörer i Danmark.

På en tysk monsterstor sida får hårtrimmern 4.7/5 av 1700+ recensioner. Det säger det mesta, så ska du ha det bästa av det bästa är det denna du ska ha.

klicka här för att köpa nu.

Panasonic ER 1611 – Proffshårtrimmern för privatpersoner

Denna hårklippare är marknadsförd som en riktigt lyxtrimmer som frisörer använder, så man skulle kunna tro att den kostar multum också, det gör den inte. Den är dyrare än medel-hårtrimmern men stannar på en liten bit över tusenlappen. Vilket i sammanhanget inte känns så mycket med tanke på vad man får.

Missar inte ett hårstrå med nya X-taper

Panasonic er 1611 har x taper teknologiHårklipparen är utrustad med den nya tekniken X-taper, vilket innebär att bladen är slipade i 45° vinkel.

Bladens utformning gör att hårtrimmern kan klippa över en större yta och dessutom ännu snabbare än tidigare. ER 1611 missar inte ett hårstrå.

Det skadar inte heller att motorn snurrar på hela 10000 varv i minuten.

Bladen sliper även sig själva under användning.

Skonsam för handleden

ER 1611 ligger bra i handen och kommer inte trötta ut dig efter långa trimnings-sessions, den är nämligen riktigt lättviktare på så vis. Med en vikt på endast 265 gram och ett skönt ergonomiskt handtag blir det inte jobbigt att klippa.

Klipplängder på 0.8 – 15mm

Panasonic ER 1611 har en tydlig klipplängdsmätare på handtagetSka du klippa riktigt kort kör du utan någon kam. Då kan du välja på klipplängder mellan 0.8 och 2mm med 5 steg där emellan. Riktigt hög precision alltså.  Du väljer enkelt längd genom att snurra på hjulet som sitter på handtaget, och där syns tydligt en mätare på vilken klipplängd du har inställt på.

För att få längre klipplängden ingår 3 stycken kammar som du kan använda för att klicka 3-15mm, med totalt 6 stycken steg.

 

Boxöppning

 

Med eller utan sladd

Utan sladd är klipptiden ca 40 minuter, vilket ju gott och väl räcker för både en och 2 klippningar. Det finns även LCD-batteristatus-lampa som berättar när det börjar bli dags att ladda. Laddar upp fullt på ca en timme, orkar du inte vänta kan du även använda hårtrimmern med sladd.

Slutsats

Ska du ha det bästa av det bästa är det denna du ska ha. Frisörer såsom privatpersoner hyllar denna hårtrimmer världen över.

Klicka här för att köpa din Panasonic ER 1611 nu!

Passar inte den här hårtrimmern? Vi har även andra, de hittar du här.