Head Groomer QC5570

Detta är hårtrimmern för dig som vill raka ditt eget huvud! Philips QC5570 gör det på några få minuter.

Redan bestämt dig? Klicka här för att köpa din Philips Head groomer QC5570 nu!

Lillasyster till Philips QC5580

Det här är en billigare variant av storebrodern QC5580 men är i grund och botten samma maskin. Det är vissa grejer som skiljer sig förutom priset, bland annat klipplängderna och vilka tillbehör som ingår. Men mer om det senare.

Med eller utan sladd

Vitt sken lyser när QC5570 är fulladdadAv alla hårtrimmers jag har testat har jag överlägset störst erfarenhet av QC5580 hårklipparen, och denna modell har samma batteri. Jag klipper alltid utan sladd och det har aldrig varit något problem. Batteriet laddar snabbt och man ser tydligt när den är fulladdad eftersom batterilampan då lyser med ett vitt sken. Hårtrimmer kan användas i ca en timme vid fulladdat batteri.

Skötselfri

Bladen är gjorda av rostfritt stål och slipar sig själva vid användning. Det ska inte behövas smörjas in, men en liten behållare med olja ingår så lika bra att göra det någon gång ibland.

Hårklipparen är 100% vattentät

philips qc5580 är 100% vattentätDet innebär att det är otroligt lätt att tvätta den, du bara håller den under kranen när du är klar. Du kan alltså raka dig och sen utföra allt underhåll som krävs på några få minuter. Samtidigt som du sparar pengar från att slippa gå till frisören.

Jag vågar påstå att tillsammans med storebror-modellen är detta den mest prisvärda, effektiva, snabba och lättskötta hårtrimmer på marknaden om du rakar ditt eget huvud!

 

Raka dig i nacken smidigt med det 180 graders roterbara huvudet

Philips QC5570 kan rotera på huvudet 180 graderSom du ser på bilden vrider du enkelt på huvudet för att rotera det 180 grader, det gör att det är väldigt enkelt att komma åt alla ställen som egentligen är svåråtkomliga när man rakar sig själv.

Helt klart en av de största styrkorna för denna hårtrimmer.

 

Klipplängder mellan 0.5 mm och 15 mm

philips hårtrimmer med stor kamStor-kammen:

Du väljer enkelt längd genom att snurra på hjulet som sitter på hårklipparens handtag. På bilden till höger används den stora kammen och med den kan du klippa längder mellan 3 och 15 millimeter(det står fel siffror på bilden) med 2 mm hopp mellan stegen.

 

Philips qc5570 med precisions kamPrecisions-kammen:

Detta är kammen jag använder på min Philips QC5580 raka 3mm. Med denna kam är stegen 1mm och man ändrar längden på samma sätt som med stor-kammen. Man vrider på hjulet som sitter på handtaget. Det finns även en indikator som visar vilken längd som är aktiv. Vill du raka 0.5mm får du köra utan munstycke.

 

Ergonomiskt handtag som ligger skönt i handen

Philips QC5570 och QC5580 har mycket sköna handtag i gummiHårtrimmern har ett ergonomiskt utformat handtag som är gjort i mjukt och skönt gummi. Det tillsammans med den låga vikten gör att det är mycket behagligt att raka sitt eget hår.

 

Vad ingår?

När du köper denna Philips hårklippare ingår detta:

  • Precisionskam för raklängder på 1-3mm
  • Reguljär kam för raklängder på 3-15mm
  • Rengöringsborste
  • Insmörjningsolja

Slutsats

Ska du raka ditt eget huvud och vill ha en hårtrimmer till bästa kvalitet per krona ska du köpa den här hårtrimmern. Du kommer inte bli missnöjd och hårklipparen kommer hålla i år och dagar vid normal användning. Tror du att du någon gång kommer vilja raka ditt huvud så tätt inpå som en rakhyvel gör? Då föreslår jag att du spanar in storebror-modellen QC5580.

Klicka här för att köpa Philips Hair Groomer QC5570 hårtrimmer nu!

Ute efter något annat? Du vet väl att vi har information om massor av andra hårklippare? Klicka här för att läsa mer.