Philips Head Groomer QC5580

Raka ditt eget huvudet? Då är Philips QC5580 hårtrimmern för dig. Raka ditt eget huvud på några få minuter.

Redan bestämt dig? Klicka här för att köpa din Philips Head groomer QC5580!

Detta är den hårtrimmer jag har överlägset mest erfarenhet av och den har varit min primära raka huvud-hårklippare sen 2014.

Du väljer själv om du vill använda trimmern med sladd eller utan, personligen använder jag alltid utan. Maskinen drivs av litiumjonbatterier och ska enligt Philips hålla i 60 minuter, vilket jag inte betvivlar, aldrig har batteriet tagit slut under användning.

Ingen skötsel

philips qc5580 är 100% vattentät

Hårtrimmern behöver ingen skötsel, bladen som är av rostfritt stål slipar sig själva under användning och man behöver aldrig olja in dem.

Hårklipparen är även 100% vattentät vilket innebär att allt du behöver göra när du är klar, är att hålla den under kranen. Det går nog inte att hitta en mer lättskött hårtrimmer där ute.

Ska du ha med den ut och resa? Inga problem, Philips hårtrimmers är kompatibla med hela världens olika elektronikstandarder. Personligen har jag erfarenhet av att använda hårklipparen i Europa, Australien/Nya Zeeland och Sydostasien utan problem.

 

Kom åt överallt med 180 graders roterbart huvud

Philips QC5580 har roterbart huvud

Det roterbara huvudet på hårtrimmern gör att det är väldigt lätt att raka sitt eget huvud. Att komma åt nackhåren är normalt sett svårt när man rakar sitt eget huvud, men blir enkelt med denna hårtrimmer.

Det  är en av de största styrkorna med denna hårtrimmer. Du behöver heller aldrig efterputsa eller fixa till kanterna när du har rakat dig med denna maskin.

 

 0-15mm klipplängder

Det är lätt att komma åt i nacken med Philips QC5580Med precisions-kammen rakar du längder mellan 1mm till 3mm med steg på 0.5mm.

Med den vanliga kammen får du klipplängder mellan 3-15mm med steg på 2mm.

Vill du raka dig så allt hår försvinner, alltså 0 mm använder du munstycket du ser på bilden.

Bonus

Jag har även provat att raka ansiktet med denna hårklippare. Nämnas bör att jag inte har någon vidare skäggväxt, men trimmern fungerade mycket bra till det lilla som faktiskt finns där.

 

Ändra klipplängd med ett snurr

Raka huvudet enkelt med denna hårtrimmerDu ändrar enkelt längden genom att skruva lätt på ringen under själva huvudet. På bilden till vänster ser du indikatorn som visar vilken klipplängd du har inställt på.

Den ser likadan ut med alla kammar. Den egenskapen ska inte heller underskattas, jag har med en annan hårklippare råkat dra ett stråk mitt på huvudet med 1mm för att hårtrimmern var inställd på fel klipplängd. Bara att raka resten av huvudet i den längden också, ganska stor skillnad på 1mm och t.ex 4mm.

 

 

Ergonomiskt handtag i gummi för bästa kontroll.

Philips QC5570 och QC5580 har mycket sköna handtag i gummiHårtrimmern väger inte mycket och har ett väl utformat mjukt handtag i gummi, vilket gör att den ligger skönt i handen och det blir inte särskilt påfrestande för handen eller handleden att raka sitt eget huvud.

Vad ingår?

När du köper denna Philips Hårtrimmer ingår följande:

  • Precisionskam för raklängder på 1-3mm
  • Reguljär kam för raklängder på 3-15mm
  • Munstycke för slätrakat huvud
  • Förvaringsfodral
  • Rengöringsborste
  • Insmörjningsolja

Klicka här för att köpa din Philips Gör-Det-Själv-Hårklippare QC5580 nu!

Inte riktigt vad du letade efter? Klicka här för hjälp att hitta hårtrimmern just för dig!