HC5880 Indestructible Hårtrimmer

Remingtons hittills mest kraftfulla och hållbara hårtrimmer har 5 års garanti och är idealisk för hemmabruk. Vill du ha en hårtrimmer som inte går sönder och klipper genom allt för alltid behöver du inte leta längre, Remington HC5880 är hårklipparen för dig.

Vet du redan att det är denna du vill ha? Klicka här för att köpa från Gents direkt

Remington HC5880 – Powerpaketet som går för alltid

Som namnet säger, indestructible är byggd för att hålla, för allt, även tiden. Insidan är byggd av mycket starka material och utsidan är konstruerad av polykarbonat som är en termoplast med exceptionell hållbarhet. Den används ofta i flygplansfönster och andra ställen där det bara inte får gå sönder. Kort sagt: Köper du denna hårtrimmer är det troligtvis den sista du köper.

Tystare än de flesta

remington hc5880 har marknadens starkaste motorInte särskilt förvånande har trimmern en extra stor motor. Utan att tänka efter är det lätt att tänka att stor motor = mycket oväsen. Men det motsatta är faktiskt sant, en stor motor behöver inte arbeta lika snabbt och producerar därför ett lägre och mindre intensivt ljud. Det tillsammans isoleringen innan för det kraftiga skalet gör att detta är en av de tystaste hårklipparen på marknaden.

Lång användningstid

HC5880 är utrustad med två(!) litium-batterier och har en klipptid på ca 2 timmar. Att ladda upp den fullt tar ca 4 timmar. Skulle du hamna med skägget i brevlådan och glömma bort att ha den laddad går det även att köra med sladden inkopplad.

Klipplängder mellan 1.5 till 25mm

remington hc5880 med 11 precisionskammarHC5880 har sylvassa Japanska blad i rostfritt stål som klipper genom allt. För att göra hårtrimmern så hållbar som möjligt har Remington konstruerat denna maskin med så få lösa delar som möjligt, t.ex genom att justera klipplängder med avtagbara precisions-kammar. Med följer 11 stycken kammar som klipper mellan 3mm och 25mm, vill du klippa 1.5mm klipper du utan kam.

 

 

Nästan underhållsfri

Huvudet är avtagbart och hårtrimmern tvättas enkelt under kranen. Det enda underhåll man egentligen behöver gör är att olja in bladen då och då.

Spana in denna sköna reklamfilm från Remington

Vad ingår?

  • Bladskydd
  • 11 stycken Precisions-kammar
  • Rengöringsborste
  • 10ml olja
  • Förvaringspåse
  • Manual
  • Laddare
  • Munstycke som funkar som örontrimmer

Slutsats

Vi tycker att Remington HC5880 är den ultimata hårtrimmern för hemmabruk, och det är ingen slump. Företaget bakom den har konstruerat den i åtanke med vad som är viktigt för privatpersoner, så som få lösa delar = få saker som kan strula. Mycket robust = inte hela världen om man råkar tappa den en gång, vilket ju är rätt lätt hänt.

Klicka här för att köpa Remington HC5880 nu!