Color Pro Complete 79300-400T

Komplett hårtrimmer till bästa pris? Då är det denna Wahl Color Pro du ska ha.

Redo att köpa? Klicka här för att köpa Wahl hårtrimmer Color Pro Kit Complete.

Wahl Color Pro Complete-set i 15 delar

Detta kompletta sett består av 15 delar bland annat huvud-trimmern som är sladd-driven och en mini-trimmer som är batteridriven samt 8 stycken färgkodade kammar.

På huvud-trimmern ser man färgschemat som beskriver de olika klipplängderna, det är som sagt 8 stycken. Klipplängderna är 3, 6, 10, 13, 16, 19, 22 och 25 mm. När du vill klippa 3mm väljer du helt enkelt kammen enligt färgschemat och monterar den, i detta fall röd.

Självslipande blad

Denna wahl hårtrimmer har självslipande kolstålbladBladen som är tillverkade i kolstål slipar sig själva under användning, vilket gör att de håller sig vassa mycket längre än många  konkurrenter

Det är rekommenderat att olja in bladen lite då och då. Processen är enkel, rikta bladen neråt låt trimmern vara igång och droppa 2-3 droppar över topbladen låt det sjunka in några sekunder och torka sedan bort överflödig olja så den inte kommer in i motorn. En oljebehållare ingår när du köper trimmern.

Stark motor med sladd

Denna hårtrimmer från Wahl color pro är sladdrivenHuvud-trimmern är sladdriven, vilket man ska vara tacksam för. Billigare modeller hårtrimmers som är batteridrivna kan lätt vara lite för klena om man har tjockt hår eller om man vill klippa fler personer efter varandra. Hårklipparen är trots sitt låga pris utrustad med en kraftfull vibrationsmotor som klarar alla typer av hår. Mini-trimmern är även den utrustad med en kraftfull vibrationsmotor, fullt tillräcklig för dess ändamål, att lägga slutfinishen.

Vad ingår?

  • Huvud-hårtrimmer
  • Mini-trimmer för slutfinish
  • 8st färgkodade klipplängdskammar
  • Förvaringslåda
  • Manual
  • Tillbehör så som oljebehållare.

Slutsats

Denna hårtrimmer levererar precis det man tror att det ska leverera. Man får en fullt fungerande hårtrimmer till ett mycket bra pris utan några direkta extrafunktioner.

Klicka här för att köpa Wahl Color Pro.

Klicka här för att läsa om våra andra hårtrimmers.